top of page

ул."Люляк" № 17, гр.Русе, България

Тел:  082 831 831

Kлиника АЛБЕЙТАР

За нас

нашият екип

Ветеринарно-медицинска клиника Албейтар отваря врати за първи път през 1991г. От тогава екипът сменя 3 местоположения до 2008г, когато се установява на настоящият адрес. През школата на Албейтар са минали много ветеринарни лекари, както и помощен персонал. Настоящият екип се състои от петима ветеринарни лекари, продавач-консултанти и професионален грумър. В клиниката ще намерите професионално обслужване, персонално внимание към всеки клиент, както и добро настроение, и комфортна атмосфера.

Ветеринарна клиника Албейтар е клиника от съвременен тип, разполагаща с модерно и специализирано ветеринарно-медицинско оборудване, както и с професионално подготвен и постоянно обучаващ се персонал. С това клиниката цели покриването на високи ветеринарно-медицински стандарти. Клиниката разполага с два кабинета за прегледи, манипулационна, дигитален рентген, зала за ехография, пред-операционен блок, модерна операционна, лаборатория, стационар за интензивно наблюдение на пациенти.

В клиниката ще намерите и фризьорски салон, зоомагазин и хотел за вашите любимци. Целим да създадем приятна атмосфера, среда без стрес съчетано с високо ниво на ветеринарно-медицински услуги.

Нашият екип

Д-р Георги Гавазов

Практикува обща медицина, мекотъканна и коремна хирургия. Има интереси в областта на ортопедията, дерматологията и рентгенографията.

Д-р Десислава Друмева

Практикува обща медицина, мекотъканна и коремна хирургия, онкохирургия, офталмохирургия. Има изкарани обучителни курсове по офталмология, дерматология, член на Българската асоциация на ветеринарните дерматолози-"БАВД", стоматологични и хирургични интервенции на гризачи: морски свинчета, декоративни зайци и др.

Д-р Гергана Витанова

Практикува обща медицина, мекотъканна и онкохирургия. Има интереси в областта на дерматологията, член на Българската асоциация на ветеринарните дерматолози-"БАВД".

1.jpg
Д-р Петър Джунов

Практикува обща медицина с интереси в областта на образната диагностика (ехография и рентгенография)

Даниела Гавазова - зооинженер

Специалист по хранене и отглеждане на домашни любимци. От 15 години специализира в груминга на кучета и котки. Придобита професионална специализация в Италия за професионален изложбен груминг.

bottom of page