top of page

ул."Люляк" № 17, гр.Русе, България

Тел:  082 831 831

ХОТЕЛ

В клиниката ще намерите ново-устроеният хотел за домашни любимци. Хотелът разполага с големи и просторни боксове за всички видове и размери домашни любимци. Всички клетки са уютни и специално устроени за домашни любимци. В хотелът има климатик за горещите летни дни, както и парно за студените месеци от годината, като така се поддържа постоянна температура, подходяща за тях. Хотелът е изолиран от всякакви стресови фактори, като цели максимално удобство на животните, докато Вие отсъствате. Всяко куче оставено на хотел се разхожда поне 2 пъти на ден, поне един път се извежда за игра във вътрешния двор и живее в индивидуален бокс. 

ХОТЕЛ  В клиниката ще намерите ново-устроеният хотел за домашни любимци. Хотелът разполага с големи и просторни боксове за всички видове и размери домашни любимци. Всички клетки са уютни и специално устроени за домашни любимци. В хотелът има климатик за горещите летни дни, както и парно за студените месеци от годината, като така се поддържа постоянна температура, подходяща за тях. Хотелът е изолиран от всякакви стресови фактори, като цели максимално удобство на животните, докато Вие отсъствате. Всяко куче оставено на хотел се разхожда поне 2 пъти на ден, поне един път се извежда за игра във вътрешния двор и живее в индивидуален бокс.

Единствените ни изисквания към стопаните са, животните да са обезпаразитени вътрешно и външно. Задължително е да си запазите час предварително на посочените телефони.

bottom of page