top of page

ул."Люляк" № 17, гр.Русе, България

Тел:  082 831 831

ОРТОПЕДИЯ

Често, като хората, животните страдат от костно-ставни деформации, счупвания, както и нервни разстройства и мускулни травми. Много от тези състояния са вродени и много са в резултат от тежка травма. Фрактурите и дисплазиите са най-често срещаните при домашните любимци. 
Клиника Албейтар разполага с модерна технология и специалисти в областта на ортопедията, които могат да диагностицират и излекуват повечето пациенти. 
Дигиталната рентгенография повишава качеството и точността на диагностичния процес в пъти, а нашите подготвени кадри ще прегледат и назначат адекватно лечение.
Клиниката работи с референтни центрове във Варна и София.

Ветеринарна клиника Албейтар/Albeitar - Често, като хората, животните страдат от костно-ставни деформации, счупвания, както и нервни разстройства и мускулни травми. Много от тези състояния са вродени и много са в резултат от тежка травма. Фрактурите и дисплазиите са най-често срещаните при домашните любимци.  Клиника Албейтар разполага с модерна технология и специалисти в областта на ортопедията, които могат да диагностицират и излекуват повечето пациенти.  Дигиталната рентгенография повишава качеството и точността на диагностичния процес в пъти, а нашите подготвени кадри ще прегледат и назначат адекватно лечение. Клиниката работи с референтни центрове във Варна и София.
bottom of page