top of page

ул."Люляк" № 17, гр.Русе, България

Тел:  082 831 831

ХИРУРГИЯ

Оставянето на вашият любимец в клиниката за операция е често стресиращо, както за стопанина така и за животното. В много от случаите, хирургичната интервенция е планирана. В тези моменти несъмнено, всеки собственик на животно има въпроси , на които екипът би отговорил подробно. Всеки стопанин  се притеснява за болката и стресът, които вашият любимец би изпитал по време и след хирургичната интервенция. В клиниката, екипът е наясно с всички тези фактори и се старае да създаде максимално комфортна и свободна от стрес среда за животното. Клиниката разполага с отлично подготвени специалисти, както и адекватен и добре оборудван хирургичен блок. 
Всички пациенти за планова хирургия  се приемат до 13h. В уговорения ден за операция. Пациентът се приема от лекуващия лекар. При приемането стопаните могат да зададат всички въпроси, които ги тревожат или са останали неизяснени.
Сутрин преди операция, животните трябва да са гладни, като последно могат да са яли предишната вечер. 
Веднага след приключване на интервенцията, докторът, който е оперирал ще има грижата да се свърже с Вас и да ви уведоми как е протекла операцията и как се възстановява неговият любимец.

Хирургическите интервенции върху меките тъкани са едни от най-често извършваните операции в клиниката, като те варират от сравнително прости като кастрация, херния и реконструкция на кожни дефекти, както и отстраняване на малки тумори до много по-сложни такива като операции в коремната кухина, гръдния кош, ортопедични, офталмологични и др. 

ХИРУРГИЯ  Оставянето на вашият любимец в клиниката за операция е често стресиращо, както за стопанина така и за животното. В много от случаите, хирургичната интервенция е планирана. В тези моменти несъмнено, всеки собственик на животно има въпроси , на които екипът би отговорил подробно. Всеки стопанин  се притеснява за болката и стресът, които вашият любимец би изпитал по време и след хирургичната интервенция. В клиниката, екипът е наясно с всички тези фактори и се старае да създаде максимално комфортна и свободна от стрес среда за животното. Клиниката разполага с отлично подготвени специалисти, както и адекватен и добре оборудван хирургичен блок.  Всички пациенти за планова хирургия  се приемат до 13h. В уговорения ден за операция. Пациентът се приема от лекуващия лекар. При приемането стопаните могат да зададат всички въпроси, които ги тревожат или са останали неизяснени. Сутрин преди операция, животните трябва да са гладни, като последно могат да са яли предишната вечер.  Веднага с

-Меко тъканна хирургия


-Очна хирургия 


-Ортопедия и травматология 


-Онко хирургия 

bottom of page